Monument infantil Falla Cid-Plaça Trinitat 2023

AVÍS

La comissió de la falla El Cid – PI. Trinitat desitja fer públic que les falles que huí estàn plantades en esta plaça NO son les que en el seu día es contractaren per a lluirles durant la semana fallera, ja que l'artista amb el que es va signar la realització de les mateixes no ha dut a terme el treball per al que va ser contractat i únicament en ha entregat les figures per a l'exposició malgrat haver cobrat la pràctica totalitat de l'encomanda. La comissió ja ha mamprés les accions legals corresponents contra dit artista.

Els xicotets monuments que tinguem plantats en nostra histórica plaça son obra de l'artista xativi Xavier Herrero a qui públicament agraÏm el haver-los construït en temps récord.

La comisió

Explicació del monument

(Si l'artista haguera entregat el monument)

Els somnis sempre juguen

Que poc falta per a la Nit dels Reis, he de donar-me pressa, sinó la meua carta no arribarà a temps!

Però he de pensar-ho bé, és molt important elegir bé els regals, és la nit més màgica de l’any!

Crec que ja ho sé, he decidit quin va a ser el meu regal d’aquest any, bé, millor dit; regals, però no van a ser tots per a mi, vaig a compartir amb totes les persones a les que estime la meua sort de rebre molts regals.

Per a Carmen, vaig a demanar un tocador, amb un espill gegant, ella de major vol ser perruquera, així podrà practicar.

La música és allò que més li agrada a Paula, per a ella demanaré un micròfon, per a que quan siga major siga la cantant més famosa.

Pepe vol ser un super-heroi, això pense que potser és més difícil d’aconseguir però vaig a demanar-li un trage ben bonic per a que mai deixe de somiar.

I, Amparo, somia amb ser pilot de carreres, pense que li va a agradar molt el regal que he demanat per a ella: poder córrer en un circuit a tota velocitat.

Com de feliç vaig a ser quan els Reis porten tots aquests regals als amics que més estime, aquesta nit si que va a ser especial, per que els Somnis Sempre Juguen.